Ojsan!

Har visst varit lite dålig med uppdateringen!

Fredags va det ju som sagt va innebandy i Mjölby.. Lördagen så var jag hos pappa en stund och sen hos mamma sen åkte jag hem och sov.. stallet har jag ju varit i självklart. och så igår då.. Stallet och så.. på kvällen hyrde jag och Kim Wallander - Prästen.. Mjaa, ingen höjdare direkt.. Skum film!

Nu då? Ptja, det mesta julpyntet är uppe.. Sitter och väntar på att Kim och Tommy ska komma.. Inget är som väntans tider right?

Hmm ja..

Nu ska ni iaf få se gullpluttan Emma!


Skärblacka, en sjukdom, en smitta, en blacka fitta!

Aoo, så fint pratade Mjölby om blacka idag! Fina ord! Vi älskar er med!

Som sagt, imorse vart det stallet och styrde och ställde lite.. Drog hem, fixade mig, drog ner till pizzan med Kim och Mickis, käkade lite, hem till Kim och sen styrdes det mot Mjölby för att kolla på innebandy. Åh ja, det va kul med läktarhetsandet tills det blev slagsmål av det hela! Men när mjölby's idioter kommer in på läktaren och skriker sådär det första dom gör så sitter vi ju gärna inte bara där och ler?! Synd bara att det va lite blacka folk som fick ta smällarna men va fan! Vi tar dom i Blacka istället.. Klockrenast hade ju också varit om blacka vunnit det hela! Men inte det heller.. Men vet ni vad.. Jag fick spana iaf, så jag är nöjd! :D MUMMA!! hihi! Nu ska jag nog ta min cola flaska och lägga mig i sängen och kramas med kudden.. är så trött.. Imorgon bitti ska jag dumpa Tyra hos grannen och sen blir det stallet :D

Pussen!

Jag vill så gärna skriva till dig! Men jag vågar inte! Eller, det finns inget att skriva. Mer än att DU är förbannat söt i MINA ögon! GAH!

Ae fifan!

Nu blir det en kvälls macka och en yoghurt sen tänker jag slå igen dom gröna!


Godmorgon!

Vilket jävla pissväder då?! :(

Haha igår kväll då så skulle jag, Kim och Nicke träffas ute och snacka lite. Sen kom även Markus en sväng. Sen skulle vi åka till Herrbeta en sväng men vi hamnade på Mcdonalds i Haga där Nicke fick slänga fram den minsta beställningen i driven. Haha jag trodde jag skulle dö av garv! Det hördes ju att alla va rätt så jäkla trötta både på vägen in och hem.. Värst va nog Nicke och Markus jävla snack i baksätet.. Sen vart det hem och sova! Det va iaf 2 helt jäkla underbara timmar!

Nä nu ska jag klä på mig och ringa till mamma och säga att det är frukost dags :)

Tjingpling!

N - Sluta driv med mig! :(

Tjollevippen!

Tisdag var det ja.. Ingen skola vart det heller.. Hittade inte busskortet.. Vilket inte va så lustigt eftersom min kära lilla kissekatt hade gömt det under hennes kattlåda tillsammans med en halväten 50lapp! :(

Kvällen har tillbringats med Kim och Mickis, så då har vi ju naturligtvis träffat massa folk.. Typ Linus, Cornis, Dawe, Nicke, Joel och Fille.. Senare kom Patrik och Tim och pratade en stund såklart.. Vänner! ♥

Morgon dagen blir det inte heller någon skola eftersom jag ska till optikern. Wish me luck! Jag är livrädd att få reda på massa fel men jag tror det kommer gå finfint :) Ska äta frukost med mamsing på morgonen också! ♥

Nu ska jag plocka iordning lite här hemma.. Ser ut som ett helvete :(

Pussen!

gomorron gomorron :D

Jaha, då har man vaknat till liv igen då, eller det är väl synd och säga.. Känner mig som en zombie ungefär.. Hostar som en tok och snorar.. :( Kan jag inte få bli av med detta snart?

Ska snart slänga mig i duschen, käka frulle, leta reda på busskortet som jag har förlagt någonstans.. =/  Sen blir det skolan.. :)

Och efter det blir det fortsättning i köket :D Ser rätt bra ut efter att ha målat 2 omgånger så förhoppningsvis så räcker det, får nog ta och bjuda över mamma senare så får vi se vad hon säger om saken :)

Pussen!

En såndär måndag kväll!

Hostan är tillbaka, fick sätta igång och spotta blod när jag kom hem nu :( Tvifan!

Annars har dagen varit rätt så jäkla lugn. Har målat ena väggen nu. Vitt och fint vart det! Måste hitta någon smal jävel som kan krypa upp på kylskåpet och städskåpet och slipa och måla där uppe. Någon frivillig?

Vart inte heller något stall idag, så jag hoppas på det imorgon. 

Det känns wierd! Det känns inte som vanligt.. Det känns konstigt.. Det känns ovant.. Men det är väl så det är bara att man själv inte tänker på det när man själv sitter i den sitsen!


Gör din tolkning, häll mig full med svar.

Jaha då var det måndag igen då! Vad har jag gjort då? Hmm, plockat lite. Disken är klar iaf, nästan :P Ska snart ställa mig och laga lite mat tror jag och sen plugga. Senare blir det väl stallet I guess! Ska komma ihåg grimmorna idag!

Nae, nu orkar jag inte sitta här och glo mera!


Beställningar, spackling, slipning

Ujuj vad jag är aktiv idag! Satte ju Carina i arbete i sitt förråd idag, sen upp till stallet. Hem till mamma och käkade sen tog jag faktiskt en PROMENAD hem, började slipa ner listerna i köket och nu har jag spacklat dom igen. Har även beställt ett par ridbyxor idag! Dom va billiga så jag passade på. Kan jag nu inte ha dom så har jag något att längta efter! Men känner av redan nu att man rör på sig så sjukt mycket i stallet. Carina försöker även få upp mig och rida Emma men det tar nog ett tag innan jag kommer igång med det faktiskt. Känner mig inte redo än. Tror en hel del sitter kvar i huvudet efter rodeon med Robban! Men som Carina sa, han kände att jag kände mig så jäkla säker den dagen och därför va han tvungen att testa mig för att se om jag verkligen va så jäkla trygg. Men  Emma är ju så sjukt jäkla snäll! Med Robban tvivlade jag när jag skulle borsta, ge mat, ta av/på täcken.. Med Emma är det inget sånt.. Nu går jag liksom bara in och slänger på/av täckena, ger mat och borstar.. Men jag tänker inte påstå att jag inte saknar Robban.. Det va nog min enda riktiga kärlek här i livet.. haha ;D min snutteplutt!

Nahe, om man skulle ta en dusch och sen sätta sig och plugga lite kanske? Aoo!

Alla härjar om att jag inte hör av mig ; Har inga pengar kvar på telefonerna så då är det svårt.


Godmorgon solstråle! :)

Hehe jag va nog en aningen trött igår kanske ! Somnade vid halv 12 i soffan.. Vaknade vid 3 och gick och la mig i sängen, vaknade nyss :)

Nahe, nu ska jag käka frulle :)

Puss!

Goooodafton!

Jaha vad gör ni då?

Jag sitter här och glor! Åkte hemifrån vid 8 imorse och inte varit hemma sen dess.. Inte varje lördag jag går upp 07.30 :) haha! Carina och jag drog upp till stallet och fodrade, sen tog vi en kaffe, sorterade lite täcken och sen va det dags för utsläpp. När allt det va klart va det dags att börja fixa iording så jag mockade Emmas box och styrde lite :) Skönt att gå där uppe och filura lite faktiskt :)

Sen vart det bara hem och bytte kläder och sen iväg igen sen har jag typ bara varit hos pappa och carina hela dagen och kvällen.. Skööönt!

Nu känner jag ett stooooort sug efter att rensa garderoben..

Imorgon ska jag iväg vid 10 och hjälpa Carina att hämta lite grejer och sen blir det stallet igen.

jag är så lycklig när jag är där.. lyckan är när man står inne hos Emma och pussar på mulen och bara myser!

Nä nu räcker det för mig för tillfället! Kommer garanterat ett inlägg till senare.. Typ före/efter bild :D haha

Pussen!


Imorgon blir idag imorgon.

Vad har jag hittat på idag då? Ptjaa! Vaknade rätt så sent sen drog jag ner till Vonkan och fikade lite :) Sen blev det självklart stallet och myste med Emma ♥ . Hem och fixade iordning mig, tjatade till mig en pizza av mamma, sen gick jag hem till papsi en sväng sen hamnade vi hos Sussie. Vilket va skoj faktiskt :) Men sen kom skallebangen så nu sitter jag hemma och glor här istället. Känns wierd att sitta hemma en fredag! Nu sitter Tyra och pillar mig i håret.. Min lille snutteplutta! fast hon är totalt psyk imellanåt kan jag inte låta bli att älska henne!

Ska nog sätta mig och sortera kort och grejer, skicka iväg det på framkallning sen även kolla om jag kan hitta någon tomteluva att skicka efter. Ujuj!

På onsdag är det ÄNTLIGEN pengar igen. Då blir det att betala alla räkningar, storhandla och sen får vi se om det blir några pengar över till någe skoj! Julgardiner MÅSTE jag iaf köpa, har fan inga =/

Började iaf att spackla lite i köket, ska se om jag kan få tag på lite slippapper imorgon och sätta igång! Berättade för mamma att jag hade hittat 2 tavlor jag ville ha till köket som jag ville ha i födelsedagspresent.

Uh va underbart! Snart dags för både födelsedag och julafton! Vad önskar man sig då?

Winnerbäck-biljett - Fått av pappa ;D ÄLSKA!
Tavlor
Pengar till ny mobil
Pengar
Ja det är det väl det enda.. :)

Vem har den traditionella festen på julafton i år då? ;D

Dagens fråga ; vad ska man satsa på för mobil?

Uuhhjaa!

Jag hade ju tänk att börja spackla och slipa i köket idag.. Där gick jag på en nit min lilla skit.. Slipmaskinen va upptagen och jag har inget slippapper! Fan! jag som ville bli klar innan födelsedagen! men nae då! *suck*

Nae, nu är jag negativ igen!

Hejdå!


Såhär är det..


Jag är säkert gnällig för att det är fel vecka och jag är sjuk! men ändå.. När inte ens min bästa vän Tommy kan få mig att skratta med sina dåliga skämt på msn så är det fan illa! :( Han som ALLTID får mig glad, hur ledsen jag än är..

Min söta, rara gulliga underbara kattjävel käkade även upp en 50lapp för mig idag.. då var jag nog lycklig va?!

Har också varit i stan och hämtat ut färg och spackel till köket så efter födelsedag och allt ska jag dra igång med det.. eller om jag ska dra igång i helgen kanske? det är ju snart gjort så.. Ae jag vettefan!

Orkar inte sitta och blogga om hur negativ jag är till allt heller som andra gör!

Vi hörs!


Shodiloo!

Ae fifan! Nu har jag garanterat hostat sönder varenda muskel i kroppen..Har feber nu också.. buhuu! jag vill inte! :( hatar att va sjuk!

Och som om det inte räcker så fixade gav Tommy mig 2 blåklockor och en fläskläpp igår! haha..kanske överdriver med blåklockorna men läppen är fan svullen! Jävla tommyjävel!

Nae jag orkar inte ens skriva blogg.. och då är det fan illa!

Tjing!


Buhuuuu!

Idag är det en sån där dag när jag bara vill bädda ner mig. Låg och hostade konstant inatt, tror jag lyckades somna ordentligt vid 5 någongång.. Då var jag inte happy.. Känner mig febrig och jävlig, snorar som en jäkla snorunge också.. Vill inte bli sjuk nu! Fast hellre nu.. Innan winnerbäck och födelsedagar osv :)

Uhhuhhhh ! Nää , som ni märker har jag inte ens energi till ett blogg inlägg!

Skriver mera sen såklart!


Du, ditt leende, ditt hår, ditt röst.. Allt som är du - Gillar jag!


Ett skämt som inte slutade som ett skämt.

Det är var det är. Från alla största början va det ett skämt! Jävla mig! Jävla mina känslor! *hata*
Jag klarar ju inte ens av att titta på honom längre.. jag hatar det.. Jag tänker inte tillåta att våran vänskap förstörs av detta.. jag vill att dessa känslor ska försvinna nu!!! Nuu!!

Dagen då? Vaknade vid 13tiden av att Kim skickade sms. Gick då upp och fixade mig iordning så drog vi ner till ICA och skulle shoppa mat. Efter mycket velande bestämde vi oss för att göra carbonara! Gott vart det och både jag och Kim åt kanske lite för mycket! Men som sagt, man äter alltid för mycket. Och det andra gången man tar så tar man bara för att det är gott. Farligt! Sen drog vi ut och träffade Nicke, Joel och Emo en liten sväng och sen hem till mig igen. Sen bestämde vi oss för att titta på Paranormal activity, så vi hämtade upp Mickis och drog hem till Kim. Är faktiskt grymt besviken från filmen! Alla säger att den ska vara så jävla läskig. Jo visst det fanns vissa delar som va rätt så läskiga. Men men, ändå tummen ner! Sen drog vi ut och träffade Nicke och Markus en sväng sen bar det av in till stan och träffade Tommy en sväng.

Extra inlägg!

Tommy säger (01:20):
alla mina kompisar kallar mig för Herpes.. Det går att göra sig av med mig ett tag men jag kommer tyvärr alltid tillbaka

Haha du är så jäkla färdig ! ;P Men jag tycker om dig ändå! Ao, Tommy är min bästis! haha!

Nae men hörre ni, ska nog ta och göra något vettigt åt mitt liv! Typ kolla spellistan till winnerbäck! *längtar*


Positiva tankar!

Ja vad finns det för anledning till att sitta och gnaga det där? Nä! Nu går vi mot ljusare tider, fast det är vinter(?)

Det positiva är att det är mindre än en månad kvar tills jag och pappa ska på Winnerbäck i Linköping!
  ♥

Igår då? Jag och Kim satt och drack. Sen kom Nicke, Joel och Cornis. Sen även Ponta och Lina. Sen kom Linnea med Theo och Liam. Nicke & CO. drog, sen drog även Linnea med barnen. Jag och Kim glodde på tv och snacka.. Sen kom Nicke, Kenny, Emo och Alex.. Sen kom även Joel.. Sen kom våran Alex, sen kom Sandra.. Åh ja, där nånstans tappa jag leendet och kunde bara tänka dystert.. Alla frågar vad det är och jag kan inte säga det.. det finns ingen anledning till att säga det.. han vet och det är huvudsaken.. men jag önskar att han inte visste.. det va lättare då.. då kunde man le åt att han inte visste.. vad finns det nu för anledning till att le? Skit samma!
Jag och kim drog ut och träffa Cornis, Ponta och Lina när alla dragit härifrån.. va hemma strax efter tolv och somnade.. tror inte jag va så pigg.. min powernap där på dagen gick ju inte så fruktansvärt bra! :(

Nää! Nu inväntar jag att få åka till stallet och göra av med lite fysiskenergi ! :)

Tjingling!


Kim!

Jag är ledsen! men tårarna är inte långt borta! jag vill bara gråta nu.. jag hatar honom, eller inte.. det vet alla att jag inte gör.. :) men jag hatar att jag känner så när han känner så.. fuck fuck fuck fuck fuck fuck!

Tack till Linnea, Liam och Theo som kom och förgyllde min kväll! Och Kim såklart!

Uuuhhhjaaa!

Freeeeeeeeeeeeeeeeedag!

M
in syster är bra söt! "Du låter lite deprimerad i din blogg, har det hänt något?" aww!

Dagen började rätt så jävla tröttsamt! Klockan ringde 8.30 då jag skulle gå ner och börja tvätta, slet på mig stallkläderna och plockade ihop allt. Tappade naturligtvis nyckel i tvätten och orkade inte leta så jag gick ut och ställde mig och väntade på Carina istället. Sen bärde det iväg till stallet. Mona och Kristers hund Ida, skapligt jävla assöt! Släppte ut hästarna och mockade iordning.. Sen vart det att plocka äpplen och fixa hö osv.. :)

Hem och började tvätta med en gång och städa..

Och nu sitter jag här, kim kom nyss. Jag väntar på att min tvätt ska bli klar så jag kan duscha mig och så .. Sen jäklar!

Party Oooon!

Nae fan!

Vi hörs då!

Nu ska det satsas på span nr 2 ;)


Hallonballon!

Hmm allting kanske inte blir så lustigt idag ändå?

Nyss hemkommen från stallet, ska strax hoppa in i en dusch och få tillbaka värmen i kroppen. Fan det känns väl varje kväll att man håller på i stallet för man är jävlar i mig trött!

Imorgon är det tvättstugan hela jäkla dan! På kvällen så ska jag och Kim sitta och dricka lite vin .. Sooft :)

Nae bäst att sätta fart innan Kim får abstinensbesvär ;D Sorry kompis ! :)

Puss!




Lätt snyggast!


.

Det hjärta som skulle bli ditt på nått vis fryser nu sakta till is.


Torsdags morgon!

Och här sitter jag och camar med Tobbe :) Skolan vart inställd idag så jag somnade om, men då ringde Ingela och väckte mig och frågade om jag kunde fixa tvättstugan åt henne. Så nu väntar jag på att hon ska komma och hämta nyckeln, sen ska jag till stan med Kim och hennes bror. Måste ju till systemet en sväng :)
Sen vet jag inte vad det blir, städa kanske?
Ikväll blir det att vara hemma iaf, om ingen hör av sig, det är ju inte så stor risk att nån gör det..

Nää, nu ska jag va social igen!

Puss!


faaaan!



Förlåt!


Hallon ballon ...

Fifan nu har jag en sånhär dag igen "I got a feeling.. Uuuuhuhhh.. That tonight's gonna be a good night !

Hjärt och lung räddningen i skolan idag gick fantastiskt bra. Jag, Anna och Emma hade bara jääävligt svårt att hålla oss seriösa i det hela.. jag låg mest och asgarva.. och trycka ner bröstkorgen på den där jäkla dockan va fasen inte lätt! men men nu är det klart och jag fick mitt kompetenskort! :)

Efterskolan drog jag ner till mäms en sväng och tog en kaffe och jiddra. Sen skulle mäms köra hem mig så stanna vi till på optikern, så imorgon ska jag dit och göra synundersökning till lämpet ! Yeey!

En kille från hyresbostäder va här idag och kollade på mitt kök också, fick ny färg och spackel! Yeey! Nu är det bara golv, kakeldekorationer och knoppar jag behöver köpa själv! fifan om ni bara kunde se bilden jag har i huvudet.. Ujuj så snyggt!

Nu är det strax dags för stallet också! Igår va jag riktigt effektiv, mockade faktiskt 3 boxar :)
Skönt att tänka på nått annat för en stund! tänka på annat.. ja va skulle det va.. "hmm, hur ska jag göra nu för att inte få med mig all ren halm?" .. haha naevars!

Ikväll hoppas jag på att få träffa dig igen! Som alla andra kvällar..
Tur att jag får vara nöjd som träffar den jag gillar varje kväll till skillnad från andra! :)


Seriöst, nu borde du verkligen förstå!

Jag skulle ha insett detta by now, om jag vore dig! Men det är jag ju inte! Ska jag behöva skrika det eller skriva det rätt ut!

Jag tycker om dig ******* *********

Bättre så? ;P

Äsch, sitter iaf i skolan.. Ska ju ha hjärt och lungräddning men lektionen börjar inte först 10 :( *suck*

Ajja! tur att skolan har datorer som man kan nörda vid sålänge :)

 

Pussen!


Falling in love again..

Japp, det gör jag!
Denna gång är det ordentligt.. Såna här känslor har inte funnits sen R va en del av mitt liv.


Kvällen i övrigt har varit sådär. Drog ut med Kim på ett varv, hittade inte en jävla människa så vi skulle dra hem till Kim ett tag. Fick sms om att vi skulle komma till kiosken, åkte dit, men ingen jävel pratade med oss! Kul att ens åka dit då? Så vi drog hem till mig så jag fixade lite käk och så tittade vi på andra avenyn. Sen ringde Nicke och Emo så vi drog ut och snacka med dom ett tag, sen drog vi en tur och tog en cigg med Mickis och nu sitter jag här.

Vad händer i helgen då? Fest? jag är aspepp på att dricka fan!

Kan du inte bara komma och hålla om mig en stund?


I got a feeling.

Yes I fucking have!

Den känslan säger mig att du vet.. Men min osäkerhet tar över eftersom du varken säger ja eller nej. Nu kanske det helt enkelt är du som driver med mig?


Dagen då?

Skippade skolan idag eftersom jag sov max 1 ½ timme inatt pga av den där jävla mensvärken! jag hatar't!
Försökte städa iordning lite här hemma, hann köket iaf och det är ju där kvartersvärden ska kolla! Hoppas verkligen hon ger mig färg till köket! :) ska säga till om hålet i golvet också! :)

Annars?

Åkte till stallet såklart, gud det är så skönt att vara där uppe! :) Det bästa är att Emma är så jäkla snäll och hittar inte på nån bus. Hade det varit robban man gick med hade man flygit som en vante eller nått :) Men jag ska vara ärlig, jag saknar Robban.. Sjuuukt mycket.. Söötnoos!

Avslutar detta inlägg med en bild på Robocob <3


Hmm..

Funderingar..

Vid det här laget borde du ha insett något.. jag hade gjort det.. jag tycker jag visar det ordentligt så att du ska märka något.. frågan är om du har märkt det men spelar ovetande?

Om jag förklarar hur det ligger till.. försvinner du då? Kommer jag kunna se på dig? Kommer jag ens kunna träffa dig?

Jag vill så gärna säga hur det är, men jag vågar inte!


fredag + lördag + söndag :)

Ett låååångt helg inlägg!


Vet att jag blivit dålig med att uppdatera, ska skärpa mig, jag lovar ;P

Fredagen då? Spenderades med Kim, Alex och Mickis. Vad vi gjorde har jag inte så jätte mycket minne utav, när vi lämnat av Alex såg vi 2 lysande varseljackor på konsumplan. Hmm, svårt att lista ut vilka det va, vevade ner fönstret och skrek "kom till bibban pappa" .. haha, fan va vuxet gjort av mig! Stod och snacka en stund med dom.. Sen.. sen drog psykhumöret igång.. Fast det regna rätt så jäkla ordentligt så veva vi ner alla rutor, och bokstavligt talat skrek med i sången på radion! Pinsamt vart det när vi åkte förbi shell och Nicke och Cornis med vänner står där.. haha.. Psykade en hel del iaf och kul var det! Kan även ha gjort bort mig lite i mina sms.. fuck fuck fuck. 

Lördagen vart jag väckt vid halv 9 tiden, det va pappa som frågade om jag skulle med på rally. SJÄLVKLART!
Lycklig som få studsade jag upp från sängen och slängde på mig kläder och väntade på att pappa och carina skulle bli klara. Drog in till la stada, eller ska man säga gungade? :) Carinas dämpare är ju rätt så jävla slut så åker man i ett gupp så sitter man och guppar i 5 minuter extra. Skitkul! Fick iaf se 1 rull i närbild! Jag va så nöjd eftersom det va jag som valde hotspot den omgången! Ha! Bilen vart rätt så jäkla dålig, men jag vart asnöjd! Drog när alla jäkla voc'are kom, det är såååå otroligt tråkigt med dessa voc'are.. Drog iaf hem till mamma och drack lite kaffe, sen fick jag även lite mat.. :) sen vart det hem till pappa för vi skulle kolla en rallyfilm på nätet och satt och snackade lite. Sen gick jag hem till mamma igen, sen ut till konsum, hem till mamma, ut och träffade mickis.. Satt och pratade en stund sen kom Frida. Sen kom Kim & Alex och gick förbi, sen drog dom och vi hade sjukt tråkigt. Då kom cornis och joel en sväng, efter dom kom även nicke med kompani, vilket inte vart någon trevlig stämning. sen drog dom och vi gick hem till mickis och började titta på 300.. Då kom Patrik ner till blacka med sina vänner Tim, Timmy och Simon! Haha, tror aldrig jag garvat så mycket, vilka jäkla idioter! haha! När dom dragit efter typ väldigt lång tid så gick vi upp till Mickis igen och kollade klart på filmen. Sen vart det hemgång, hade så sjukt ont i huvudet. :( Nicke med vänner kom och snackade en stund sen vart det sängdags!

Söndag = fars dag, så självklart vart det en tripp till söderköping och hälsade på farmor och farfar.. Va rätt skönt när det bara va jag, pappa och carina där.. Farmor vart tokig bara för att jag inte hade luggen nere.. Haha, farmor älskar min lugg helt enkelt, jag med faktiskt, jag trivs i det! Bra skit! Fick iaf våfflor och det va så sjuuuukt gott! Drog hemåt efter några timmar. Hem och bytte om och följde med Carina till stallet. Ska inte ljuga, jag är nog lite kär i Carinas ena häst.. Hästen har ett förbannat bra namn också.. Emma! Så jäkla söt och kelig så man bara.. UHM va söt hon är! Så jag ska nog följa med upp idag med.. På något sätt så glömmer man hela omvärlden när man är i ett stall.. Det är så skönt.. man fokuserar på något annat istället för sina tankar.. Kände det igår när carina stod och mockade i Emmas box så stod jag och pussa på emma, och jag bara glömde alla problem. Åkte iaf hem och duschade, drog ut med Kim och satt och snackade lite, drog bort till shell och köpte snus, sen kom Nicke med vänner.. orkar inte skriva alla ;P haha, jiddrade med dom, sen träffade vi lite annat folk, sen drog vi och hämtade mickis en sväng.. Men det hände inget så vi drog hem och sov!


På tal om problem! Haha! Aa, som ni kanske fattat så finns det någon jag tycker om.. Dom flesta vet också vem det är.. Men så har jag ju också hittat ett annat span, eller ja.. har spanat på honom länge men inte sagt något åt mina vänner.. Nu har jag ju gjort det så igår satt jag och Kim och planerade hur jag skulle kunna träffa honom.. Det fanns ju ett par sätt.. mohaha! Men först är det nog bäst och se hur det går med span nr 1. haha, inte för att jag tror att det kommer bli något.. men ändå.. känslorna finns där.. :)

Hur ska vi lösa det här nu då?


Onsdag + Torsdag

Japp jag va riks dålig med uppdatering igår, I know!

Dagen började rätt så sent, fick sen sms från skolan att jag va tvungen att skriva i ett papper så åkte in dit och skrev på och sen hem till mamma och fikade.

Drog sedan hem med mammas fotbad eftersom jag och Kim skulle ha spakväll här igår. Sen drog jag och Kim ner till affären och köpte lite snacks till kvällen, hem hit och jag städade undan lite. Kim la sig i ett bad och jag satt vid datorn. Sen började vi titta på en annan del av köping, sen kom Mickis. Jag och Kim hällde upp ett varsitt glas vin vilket satt sina spår. Skulle efter ett tag dra ut och hamnade inne hos Linnea en stund, sen drog vi ut på byn. Som vanligt fastnade vi någonstans och höll på att frysa ihjäl. Till slut tog vi tag i våra liv och gick hem till mig, efter halva vägen fick Kim ta min jacka för jag hade så jävla ont i ryggen, i utbyte fick jag vantar.. haha.

När vi väl va hemma här igen så satte vi oss och pysslade lite med scrapbooking och så, tittade på Bert sen vart det nattavara.

Nu har vi vaknat upp till en ny dag. Sitter och tittar på snö/regnet. Buhu, kan det inte bara vara snö för?
Ska väl in till staden vart efter, så fort Linnea är klar.

Sen blir det sporthallen och kolla på DM-matchen och spana ;P

Fast nu har jag ju massor av personer att spana på.. ATTANS!


NU SPELAS JULMUSIK PÅ HÖGSTA VOLYM!
love it!


Åhh!

Nu reder vi ut detta en gång för alla.

Jaa jag ljög för min mamma om att skolan va inställd! Varför? Jo för att jag skulle på ett besök som jag inte hade lust att tala om för varken mamma eller min syster! Men men! Det vart inget av besöket men dom skulle skicka hem en ny tid!

Förövrigt har jag inte mycket att säga idag.. Känner mig på rätt så jävla pissigt humör faktiskt.. borde vara glad eftersom jag träffat han ikväll.. mene.. aa..

Nae, jag har ingen energi till att sitta och skriva här ens.. blir snart sängen.. usch.. blää!

Önskar att du låg här brevid.


godmorgon världen!

Nu har jag haft en god natts sömn. Häärligt, dock en väldigt obehaglig dröm.
Men jag skulle ju inte klaga om det skulle ske ;D

Dagen i det stora hela då? Ska egentligen ha datakurs idag som sagt, men jag vet inte om jag ska åka in för jag känner mig lite lustig. Ska käka lite frukost och tänka över hur jag mår..

Skriver mera senare!

Du bara du, finns i mina tankar.


Ehm!

Insåg precis att jag inte orkade.


Ska sätta mig i soffan och lira lite GH istället sen blir det sängläge!

Pussen!


Hmm!

I sammband med möbleringen här hemma känner jag även för att möblera om på bloggen!
Ska nog sätta mig med det nu en stund.. Innan det blir dags att sova..

Imorgon är det datakurs, vilket betyder att man får tillbaka dataprovet!
Ska bli väldigt intressant att se hur det gick med det.


Im falling in love again, ain't nothing I can do.


Allonballon!

Sådär ja, nu va det en ny vecka!

Funderar på att om jag ska tag i mitt mättning idag igen? Jag tror det va?

Igår vart det iaf förbaskat lugnt.. Kim kom hit så vi tittade på twilight och sen kom syrran och fanny och lånade min dusch.. Efter det bar det iväg ner till pizzan och köpte mat som både jag och Kim mådde skit dåligt av sen.. jäkla crap! men men..sen drog vi ut en sväng och träffade mickis och satt och jiddra innan det vart hemgång..

Fick tillbaka mitt gh iaf :D Ska snart sätta mig och nörda.. men först.. bilderna från i lördags :)




Uhhhhja!

Igår vart det då halloweenparty hos Kim! Började med mig, Kim, Mickis och Nicke. Sen trillade folket in vart efter.. Eftersom tidsuppfattning är bäst på fyllan så vet jag inte när det stora hela dog ut. Men mellan start och slut så va festen kanske inte allt för lyckad! Eller jo jag är nöjd, jag fick en person att bli satans generad! haha *nöjd* Kul nu när man kommer på saker nu i efterhand.. När alla dragit började jag och Kim att skrika på varann, men sedan började vi städa hennes rum sen va allt frid och fröjd. Gick ut på byn en sväng, sen gick vi hem till Kim igen och fixade något att äta och gick och la oss! Nicke och hans bihang kom och hämtade en flaska vatten sen va det dött! Men jag och Kim hade som roligast när alla gått och vi hade lagt oss.. Ibland är det lätt att höra det man vill höra..

Kim: - Imorgon vill jag att vi ska kolla på film med några.
Emmas översättning; Imorgon vill jag och vi ska woa woa woa woa

haha, ett gott skratt blev det.. bäst va när telefon ringde och kim slänger telefon på mig för hon inte vågar svara.. fick jordens jäkla garvattack och innan jag ens lagt på så skriker kim "jag har ju för fan inga kläder på mig ".. Jo men det lät nog jäääävligt bra!


Denna tråkiga söndag då? Mjo, vaknade upp hos Kim! Mamma fick komma och hämta mig efter att vi jiddrat lite.. Så nu har jag duschat och väntar på att Kim ska höra av sig.. Idag blir det pizza och film! haha!

Seriöst! Tack alla för igår!
Hanna och Putte - Det va kul att se er igen!

Nu då? Vad va alla utklädda till?

Mickis - Neger
Kim - En ond fe
Emma (jag) - EMO
Nicke - Ehm, självlysande mupp?
Barra - Pilot?
Cornis - Cornefeldt! Dåligt! :P
Joel - Snövit! Lätt vinnare om jag får bestämma!
Jessie - Zombiebrud?

Salig blandning vart det :)

Bilder kommer senare!
 

RSS 2.0