Fredag + Lördag

Jaha, då va helgen här!

Gårdagen började med att jag och Mickis vaknade, drog ner till affärn och köpte frukost, hem och kollade på landet för länge sedan, sen började jag städa lite.. Sen drog vi hem till Mickis så hon fick börja prova outfit och jag skulle hitta en överdel.. Det vart fasen inte lätt att hitta nått till Mickis! menmen! Sen drog vi och köpte mat med Ingela och Marika! :) Käkade och sen drog vi ut och träffade Kim, drog hem till mig och hämtade mina grejer och sen hem till Kim och lämnade av allt! Drog ut och träffade lite folk och så .. Tände ljus på kyrkogården osv..

Sen idag då.. Vaknade vill 11hugget.. Väntade på att Andreas skulle komma hit.. och det gjorde han.. myyys! han har dragit och jag sitter och funderar på hur jag ska lösa det här.. behöver åka och köpa mat och groggvirke och ner till mickis och fixa mig.. mene, min mäms vägrar svara i telefön!

Ajja! det ordnar sig.. det är fest ikväll iaf! Om ni inte redan fattat det.. alla ska vara utklädda! mohah! This is going to be soooo fun! Vad alla vart för nått får ni se imorgon!

Puss!

Torsdags morgon!

Svinsprutan?
Yeey! Jag klarade mig undan febern! Fick dock lite ont i huvudet en sväng inatt. Fick inte heller ont i armen vilket jag är jäävligt glad över för jag såg hur jävla ont Kim hade! :(

Planer?
Ska in till stan med Kim och Mickis(?) Shoppa lite till Kims outfit och sen handla systemet så man kan bli fuller igen! Men tar bara ett glas vin så får det vara bra sen..För att vara på den säkra sidan ni vet ;P

Ditt leende gör mig tokig!


Onsdags kväll!

Nuläge
Varit hos Linnea en sväng och jiddrat lite. Sen kom Mickis dit en sväng och nu sitter vi hemma hos mig och jiddrar. Mickis har sminkat mig Så som jag ska se ut på lördag! ASSNYGGT! Detta blir great! ;D
Har även målat naglarna och lackat dom så dom är det bara att sätta på på lördag. Yey!

Planer?
Har vi nog inte några än! jag vill iaf ha tillbaka mitt gh nu!

Du bara du, finns i mina tankar.


Onsdags eftermiddagen!

Norrköping?
Kim och jag tog 11.10 bussen till stan, satte oss i solen en stund innan det va dags för henne att gå till senus. När vi väl va klara där så gick vi upp till infoteket. När vi var klara där gick vi raka vägen upp till stan och gick på shoppingtur.
I mina påsar hem följde det
* ilrosa ögonskugga
* ilrosa naglack
*1 par ilrosa och ett par svarta strumpbyxor
* Nagellim
*1 svart och vit palestinasjal

Nöjd med dagens inköp! Allt rosa är tills på lördag då jag ÄNTLIGEN bestämt mig för vad jag ska vara! Moha! Ajja, titeln passar ju mig så att säga!

Sjukhuset?
Vi skulle dit och mötta upp Kims mamma så vi kunde åka med henne hem. När vi väl är där inne så lurar Kim på mig att gå och ta den där förbaskade svininfluensa vaccinationen. Så nu är det gjort, om 3-6 veckor är det dags för den andra sprutan! Men det känns skönt att det är gjort!

Planer för dagen?
Hmm, just nu vet jag inte! Eventuellt blir det stan igen och kolla grejer tills Kims outfit i helgen eftersom vi inte hittade så mycket på stan, eller jo det gjorde vi men det finns nog bättre! Hittade dessutom inte allt! Annars så vet jag inte vad som sker! Jag har iaf hoppat i dagens outfit och känner mig för jävla snygg! Yey!

Over and out, för nu är detta precis slaut!


En onsdagsmorgon

och jag har inget snus!

Usch vad jag hatar att vara utan snus på morgonen. Det är ju det första man behöver.. Aoouuuch.

Det får räcka med en energidryck!

Nejfan! Göra mig iordning nu!

Plingeling!

Please!


Mitt i onsdags natten.

Kvällen?
Mickis och jag åkte med hennes mamma till ica och köpte lite food! Så det blev hamburgare med bröd, fixade iordning det och satte igång en scoobydoo film, tittade på den en stund sen ringde Carina och frågade om jag skulle hänga med upp till stallet och fodra så jag hängde på och Mickis gick och mötte Kim. Kelade lite med hästarna och pratade lite strunt. Sen vart det hemåt och mötte upp Kim och Mickis, stod och snackade en stund innan vi gick hem till Kim. Sen drog vi utåt, ställde oss och skulle snacka vid ica då kommer Nicke smygande från ingenstans. Jäkla skummo! Så han hoppade in i bilen så drog vi en sväng.. Träffade Emo och Fille och snackade en stund med dom, då började planeringen om halloweenfest! Vad fasen man ska vara och vart man ska vara osv. Båda två är fortfarande ett stort frågetecken för mig. Men jag hoppas att det blir av för det skulle vara sjukt kul! Sen drog Nicke hem och vi drog upp till Mosstorp och rökte och planerade lite mer. Mickis och Kim vet redan vad dom ska vara, men inte jag! :(

Nuläget?
Jag sitter här och skriver och Mickis sitter i soffan med Tyra. Grannen vill låna henne titt som tätt. Precis som med Gösta, perfekt att skicka iväg katten när man ska storstäda och vill vädra ur. I sommar blir det hönsnät på hela balkongen så det kan vara öppet och även en nätdörr så det inte kommer in några jävla irriterande myggor eller getingar. Krylar av dom jävlarna här! Men varför härja om det när vintern står bakom hörnet? Jag älskar vinter! Jag älskar snö! Det är så sjukt mysigt, snön lyser upp så mycket! Aoo, ge mig snö nu! Nahe, nu ska vi väl lägga oss och kolla på film antar jag!

Morgondagen?
Norrköping med Kim och Mickis. Kim ska fixa nått på sensus och sen ner på stan en sväng. Ska bli najs! Senare på dagen snackade vi om att grilla och fixa sallad! Myyys! Vi får väl se vad det blir av det! Sen blir det ju självklart forsatt planering av helgen!

_________________

Om jag fick bestämma skulle inte dessa känslor finnas!


En tisdags eftermiddag

kan innehålla mycket bus och skoj! Denna dag i det stora hela är psyk!

Igår då?
Drog in till stan med syrran och Fanny och skulle shoppa födelsedagspresent till Ronja som fyllde 3 år igår! <3
Hann bara hem och skriva kortet och slänga i mig nått att käka så ringer syrran och säger att hon inte kan hänga med på kalaset för att hon brutit fingret så Fanny kom hit så vandrade vi upp till Vonkan. Fikade, snackade lite skit, myste med Freja och kollade lite på tv tills det var dags att gå hem. Min mage skreeeek efter mat så jag tappade humöret totalt. Efter x antal timmar ringer mamma och säger att dom är påväg hem så jag bad dom köpa med mcdonalds åt mig. Hem till morsan och käkade och sprang sen ut och mötte Mickis. Sen kom Nicke, Cornis och Joel och snackade en stund sen drog dom iväg och jag och Mickis ställde oss och väntade på bussen, åkte hem sen kom Nicke och Cornis så vi kollade på film. Sen vart det en tur till herrbeta och sen hem, träffade Bobby en sväng och sa grattis sen vart det ingång. Började åter igen kolla på an american crime, såg väl typ halva innan vi höll på att somna. Så när vi vaknade idag slog vi igång filmen igen och kollade klart, sen drog jag ner till affärn och köpte frukost, kollade på filmen på andra sidan, sen tog den slut och vi satte igång an american hunting. Creepy! Kanske en jävla tur att Kim inte var med för hon hade fan skrikit! ;P Nu sitter iaf jag här och skriver som en dåre, Mickis sminkar sig. Jag sitter i valet och kvalet om jag ska ta tag i disken eller hoppa in i duschen? Hmm!

Idag då?
Vi ska iaf vara med Kimii!! <3
Vad vi ska göra vet vi väl inte som vanligt :)

Övrigt då?
Sometimes I wish that you could read my mind!


RSS 2.0